Çin Usulü Tavuk Tarifi
Malzemeler
·
3 parça tavuk göğsü
·
1 paket soya filizi
·
1 paket mantar
·
2 adet renkli dolmalık biber
·
3 dal taze soğan
·
3 yemek kaşığı acı & tatlı sos
·
100 gram kaju
·
1 su bardağı sebze suyu
·
Zeytinyağı
1.
Çin
Usulü Tavuk Tarifi Tarifi için;
Tavukları döverek hafifçe inceltin ve küp küp doğrayın. Biberleri jülyen, mantar ve taze soğanları da dilediğiniz gibi doğrayın. Tavuk. Kaju, taze soğan, soya filizi, biberleri zeytinyağında sotelemeye alın. 10 dakika soteledikten sonra mantarlar, acı & tatlı sos ve sebze suyunu ekleyip 10-15 dakika daha pişirdikten sonra servis edin.
Tavukları döverek hafifçe inceltin ve küp küp doğrayın. Biberleri jülyen, mantar ve taze soğanları da dilediğiniz gibi doğrayın. Tavuk. Kaju, taze soğan, soya filizi, biberleri zeytinyağında sotelemeye alın. 10 dakika soteledikten sonra mantarlar, acı & tatlı sos ve sebze suyunu ekleyip 10-15 dakika daha pişirdikten sonra servis edin.