Bezelyeli Manti Makarna

Bezelyeli Manti Makarna

Makarna yemeklerimize Bezelyeli Manti Makarna
Tarifimiz ile devam ediyoruz.Makarna yemeklerini seviyorsanız kesinlikle denemeniz gereken bir tarif ..

6-8 Kişilik

Malzemeler

  • 1 Paket mantı makarna
  • 2 Çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri
  • 200 Gr haşlanmış bezelye
  • 50 Gr beyaz peynir
  • 1 Demet taze soğan
  • Bir tutam dereotu
  • 2 Çorba kaşığı sıvıyağ
  • 8-10 Adet kiraz domates
  • 8-10 Adet siyah zeytin

Hazırlanışı

  • Mantı makarnayı haşlayarak süzün.
  • Bir kapta 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri,bir demet ince kıyılmış taze soğan ve bir tutam dereotunu karıştırın.
  • Çatalla iyice ezin.
  • Haşladığınız mantı makarnanın suyunu süzün.
  • Mantıların içlerini bezelyeli harç ile doldurun.
  • 2 Çorba kaşığı sıvıyağda kiraz domatesleri ve zeytinleri 5 dk. soteleyin.
  • Tüm malzemeleri derin bir kapta birleştirin.
  • Üzerine mısır taneleri serperek servis yapın 

Tavsiye: Ispanak soslu MAKARNA


Afiyet olsun..
Yorum Gönder (0)
Daha yeni Daha eski